Jyväskylän hinauspalvelu – päivystys 24h

Kun auto simahtaa tai ajautuu ojaan, on kokeneelle ammattilaiselle todellista tarvetta. Hinaus-Apu Mehtovuori on Jyväskylän alueella työskentelevä hinauspalvelu, jonka toiminta-alue kattaa myös mm. Äänekosken, Laukaan, Toivakan ja Joutsan alueet. Kokemusta meillä on alalta yli 30 vuoden ajan, joten voit takuulla luottaa osaamiseemme. Päivystyksemme ottaa puheluita vastaan 24 tuntia vuorokaudessa eli apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitset. Me myös tulemme paikalle ripeästi ja toimimme sovitun aikataulun mukaisesti. Ei siis hätää, vaikka jäisit tienvarteen – me olemme tuossa tuokiossa apunasi. Soita ja tilaa Hinaus-Apu Mehtovuori, luotettava Jyväskylän hinauspalvelu!

Hinauspalvelut monipuolisesti

Meiltä saat monipuoliset tie- ja hinauspalvelut Jyväskylässä sekä Äänekosken ja Laukaan seudulla. Meillä on paljon kokemusta, nykyaikainen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Kattaviin hinaus- ja tiepalveluihimme kuuluvat niin ojasta vedot kuin ovien avaukset – tietenkin kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Me myös päivystämme vuorokauden ympäri eli saavumme paikalle juuri silloin, kun tarvitset apua.

Meiltä saat mm. nämä palvelut:

Minikaivurin siirto nykyaikaisella kalustolla

Ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi käytössämme on tämän päivän vaatimukset täyttävä hinauskalusto, jolla hoituu helposti myös mm. työmaakoneen tai minikaivurin siirto. Automme eivät aivan jaksa siirtää raskasta kalustoa, mutta monenlaisia menopelejä kylläkin aina neljään tonniin asti. Halusitpa siis liikuttaa työnkoneen, minikaivurin tai muun menopelin jonnekin, me hoidamme homman luotettavasti.

Moottoripyörän kuljetus ammattitaidolla

Joskus tielle saattaa simahtaa myös pienempi kulkupeli, tai sitten sellainen vain pitää kuljettaa jonnekin. Kokeneelta henkilöstöltämme hoituu helposti niin mopon, mönkijän kuin moottoripyörän siirto. Jo vuodesta 1983 toiminut Hinaus-Apu Mehtovuori panostaa luotettavaan palveluun ja monipuolisiin palveluihin. Meiltä saat hinaukset, siirrot ja tiepalvelut aina varmasti. Kun olet ammattilaista vailla, tilaa paikalle meidän luotettava hinauspalvelu!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Hinaus-Apu Mehtovuori Oy
Mestarintie 13
41310
LEPPÄVESI
info@hinausapumehtovuori.fi
www.hinausapumehtovuori.fi

Hinauspalvelu Jyväskylä | Tilaa hinauspalvelut Mehtovuorelta, päivystämme 24h!

Hinauspalvelu Jyväskylä | Hinaus-Apu Mehtovuori tarjoaa hinauspalveluja Jyväskylän ja Laukaan seudulla, soita!