Hinausautokuvake.

Hinauspalvelu Keski-Suomessa – päivystys 24 h

Tilaa hinauspalvelu 24/7

Hinaus-Apu Mehtovuori tarjoaa kaiken nähnyttä ja varmasti ammattitaitoista hinauspalvelua 24 tuntia vuorokaudessa Laukaan Leppävedeltä käsin Jyväskylässä, Äänekoskella, Laukaassa ja Keski-Suomessa. Älä jää epäröimään – ripeät ja ystävälliset kuljettajamme palvelevat tilanteessa kuin tilanteessa!

Autonkuljetus- ja hinauspalvelut Laukaa, Jyväskylä ja ympäri Keski-Suomea

Kun auto simahtaa tai ajautuu ojaan, on kokeneelle ammattilaiselle todellista tarvetta. Hinaus-Apu Mehtovuori on Laukaan Leppävedeltä käsin toimiva paikallinen ja täysin kotimainen yritys. Tarjoamme 24/7 päivystävää hinauspalvelua mm. Laukaan, Äänekosken ja Jyväskylän alueella.


Kiireettömät auton kuljetukset onnistuvat lähelle ja kauas (vaikka Inarin Essolle). Kysy rohkeasti tarjous! Olemme toimintamme aikana varmasti nähneet tilanteen kuin tilanteen, joten sinun ei tarvitse epäröidä hetkeäkään kanssamme. 


Päivystyksemme ottaa puheluita vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, eli apua on saatavilla aina, kun sitä tarvitset. Me myös tulemme paikalle ripeästi ja toimimme sovitun aikataulun mukaisesti. Ei siis hätää, vaikka jäisit tienvarteen – me olemme tuossa tuokiossa apunasi. Soita ja tilaa Hinaus-Apu Mehtovuori, luotettava Jyväskylän hinauspalvelu!

Monipuoliset hinaus- ja tiepalvelut

Kattaviin hinaus- ja tiepalveluihimme kuuluvat niin ojasta vedot kuin ovien avaukset – tietenkin kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Minikaivurin siirto nykyaikaisella kalustolla

Ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi käytössämme on tämän päivän vaatimukset täyttävä hinauskalusto, jolla hoituu helposti myös muun muassa minikaivurin tai pienemmän työkoneen siirto.


Automme jaksavat siirtää monenlaisia menopelejä aina 10 000 kg:aan asti. Halusitpa siis liikuttaa minikaivurin, työkoneen tai muun menopelin jonnekin, me hoidamme homman luotettavasti.

Hinausauto

Harrasteauton tai moottoripyörän kuljetus

Joskus tielle simahtaa auto, joskus pienempi kulkupeli, tai sitten sellainen vain pitää kuljettaa jonnekin. Kokeneelta henkilöstöltämme hoituu helposti niin auton, mopon, mönkijän kuin moottoripyöränkin siirto. Hinaus-Apu Mehtovuori on tunnettu luotettavista ja ystävällisistä kuljettajista ja monipuolisista palveluista.


Hoidamme myös etukäteen tilatut kiireettömät hinaukset sopimuksen mukaan. Hinaamme ja siirrämme sujuvasti esimerkiksi veneet ja pienet mökit paikasta toiseen silloin, kun sinulle sopii. Määrittelemme työn hinnan aina tapauskohtaisesti. Palvelemme autojen siirroissa myös harrasteautoilijoita. Hinauksen hinta määräytyy auton koon, kilometrimäärän ja ajankohdan mukaan. Tiedustele tarjouspyyntöä sähköpostitse.