Hinausauto auttaa ympäri vuorokauden Jyväskylän seudulla

Hinausauto auttaa, kun oma ajopeli simahtaa! Hinaus-Apu Mehtovuoren kalusto on tehokas, henkilökunta ammattitaitoinen ja palvelut monipuoliset. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja sinä aikana sekä kokemusta että osaamista on kertynyt huomattavasti. Meillä ei mene sormi suuhun, vaan toimimme vuosien tuomalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Päivystämme kellon ympäri ja olemme valmiita toimimaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Meiltä saat monet tiepalvelut aina ojasta vedoista käynnistyksiin Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan alueella ja tarpeen vaatiessa tulemme apuun kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja soita hinausauto paikalle!

Katsastamattoman auton siirto – myös muut menopelit

Pitäisikö katsastamaton auto siirtää jonnekin? Ei hätää, me voimme tehdä sen puolestasi ja ilman, että joudut hakemaan siirtolupaa sitä varten. Katsastamattoman auton siirto onnistuu osaavalta yritykseltä vaivattomasti, eikä sinun tarvitse taistella lippujen ja lappujen kanssa, vaan voit ottaa rennosti. Me siirrämme myös työkoneet, minikaivurit ja muut ajoneuvot. Nykyaikainen kalustomme mahdollistaa monien kulkuneuvojen siirtämisen aina neljään tonniin asti – moottoripyöriä ja mönkijöitä tietenkään unohtamatta!

Tiepalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Tiepalvelu Jyväskylä | Hinaus-Apu Mehtovuori tarjoaa tiepalvelut vuosikymmenien kokemuksella, ota yhteyttä!Hinaus-Apu Mehtovuorelta saat hinauksen lisäksi myös monet muut tiepalvelut Jyväskylän seudulla. Toiminta-alueemme kattaa Jyväskylän lisäksi mm. Äänekosken, Laukaan, Joutsan ja Toivakan, mutta tulemme avuksi myös kauemmaksi. Kun kaipaat hinaus- tai tiepalveluita, voit luottaa meihin!

Meiltä saat mm. seuraavat tiepalvelut:

Olisiko sinulla tarvetta hinaukselle, käynnistysavulla tai kenties polttoaineelle? Monipuolinen ja kokenut Hinaus-Apu Mehtovuori palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja huristaa apuun, kun sitä tarvitset. Me päivystämme kellon ympäri ja olemme aina valmiita auttamaan. Ota yhteyttä ja tilaa hinausauto tai muu tiepalvelu meiltä!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Hinaus-Apu Mehtovuori Oy
Mestarintie 13
41310
LEPPÄVESI
info@hinausapumehtovuori.fi
www.hinausapumehtovuori.fi

Hinausauto Jyväskylä | Kun tarvitset hinausautoa, soita meille niin tulemme avuksi!

Hinausauto Jyväskylä | Hinaus-Apu Mehtovuoren kalustoon kuuluu laadukkaita hinausautoja, soita ja tilaa hinausauto paikalle!