Hinausautokuvake.

Hinausauto auttaa ympäri vuorokauden Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle!

Hinausauto auttaa, kun oma ajopeli simahtaa! Hinaus-Apu Mehtovuoren kalusto on tehokas, henkilökunta ammattitaitoinen ja palvelut monipuoliset. Älä siis epäröi soittaa meitä paikalle, oli kellonaika tai tilanne mikä tahansa! Palvelemme Jyväskylän seudulla ja tarvittaessa kauempanakin.

Auton hinaus kaikkina kellonaikoina

Kun oma ajopeli jättää tienvarteen, kannattaa paikalle tilata hinausauto. Meillä ei mene sormi suuhun, vaan toimimme vuosien tuomalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. 


Me jaksamme, kun autosi simahtaa. Päivystämme kellon ympäri ja olemme valmiita toimimaan vuorokauden jokaisena hetkenä. Meiltä saat monet tiepalvelut aina ojasta vedoista käynnistyksiin Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan alueella ja tarpeen vaatiessa tulemme apuun kauemmaksikin. Ota yhteyttä ja soita hinausauto paikalle!

Meiltä myös auton käynnistys

Katsastamattoman auton siirto – myös muut menopelit siirtyvät

Pitäisikö katsastamaton auto siirtää jonnekin? Ei hätää, me voimme tehdä sen puolestasi ja ilman, että joudut hakemaan siirtolupaa sitä varten. Katsastamattoman auton siirto onnistuu osaavalta yritykseltä vaivattomasti, eikä sinun tarvitse taistella lippujen ja lappujen kanssa, vaan voit ottaa rennosti. Me siirrämme myös työkoneet, minikaivurit ja muut ajoneuvot. Nykyaikainen kalustomme mahdollistaa monien kulkuneuvojen siirtämisen aina 10 000 kg:aan asti – moottoripyöriä ja mönkijöitä tietenkään unohtamatta!

Tiepalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Hinaus-Apu Mehtovuorelta saat hinauksen lisäksi monet muut tiepalvelut Jyväskylän seudulla. Toiminta-alueemme kattaa Jyväskylän lisäksi muun muassa Äänekosken, Laukaan, Joutsan ja Toivakan, mutta tulemme avuksi myös kauemmaksi. Kun kaipaat hinaus- tai tiepalveluita, voit luottaa meihin!

Meiltä saat muun muassa nämä palvelut:

Olisiko sinulla tarvetta hinaukselle tai käynnistysavulle? Monipuolinen ja kokenut Hinaus-Apu Mehtovuori palvelee 24 tuntia vuorokaudessa ja huristaa apuun, kun sitä tarvitset. Me päivystämme kellon ympäri ja olemme aina valmiita auttamaan.