Hinausautokuvake.

Auton oven avaus Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Tilaa auton oven avaus 24/7

Jäivätkö avaimet auton sisään? Älä jää ulkopuolelle harmittelemaan, sillä me voimme auttaa! Hinaus-Apu Mehtovuori hoitaa auton oven avauksen Äänekosken, Laukaan ja Jyväskylän seudulla ja koko Keski-Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa.

Älä jää ulos värjöttelemään – me avaamme auton oven

Lukitsitko itsesi ulos autosta? Vai tekikö pakkanen kenties tepposet? Älä huoli! Sellaista sattuu, mutta apu on lähellä. Meiltä hoituu auton oven avaus tuossa tuokiossa. Hinaus-Apu Mehtovuori palvelee yli 30 vuoden kokemuksella Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan seudulla. 


Tarjoamme ovenavauspalvelun lisäksi hinausta sekä erilaisia tiepalveluita ojasta vedoista aina käynnistysapuun. Me myös päivystämme vuorokauden ympäri ja olemme aina valmiita toimimaan – vaikka keskellä yötä. Auto-ongelmat ilmestyvät yleensä täysin varoittamatta, mutta me haluamme pitää huolen siitä, ettet joudu värjöttelemään kylmässä tai sateessa pitkiä aikoja.

Tutustu kalustoomme

Auton ovien avaus – älä riko ikkunaa!

Auton ovet saattavat lukkiutua monesta syystä: joskus omasta huolimattomuudesta, joskus kovien pakkaskelien ansioista ja toisinaan taas syynä saattaa olla oma nelijalkainen ystävä. Joskus käy myös niin, etteivät vara-avaimet ole niin helposti saatavilla kuin toivoisi. Silloin on parasta soittaa apuun luotettava ammattilainen, jolta auton oven avaus sujuu helposti ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Asiantuntijan suorittaman auton oven avauksen hinta tulee edullisemmaksi

Hinaus-Apu Mehtovuori on toiminut alalla yli kolme vuosikymmentä ja sinä aikana ehtinyt hankkia kokemusta monenlaisista tilanteista ja tapauksista. Asiantuntijalta auton ovien avaus käykin helposti! Soita meidät siis paikalle. Itse ei kannata lähteä rikkomaan ikkunaa. Monet eivät tiedä, että varsinkin auton pienimpien ikkunoiden hajottaminen tulee kalliiksi. Tilaa sen sijaan paikalle asiantuntija, joka hoitaa homman puolestasi! Auton oven avaamisen hinta tulee varmasti pienemmäksi kuin rikotun ikkunan vaihtaminen.

Tiepalvelu palveluksessasi Jyväskylän seudulla

Olisiko auton oven avaus juuri nyt paikallaan? Vai kaipaatko sittenkin hinausta tai kenties ojasta vetoa? Hinaus-Apu Mehtovuori on luotettava ja kokenut Äänekosken, Laukaan ja Jyväskylän tiepalvelu, joka ei jätä sinua pulaan. Toiminta-alueemme kattaa myös Toivakan ja Joutsan. 


Päivystämme 24 vuorokaudessa ja saavumme paikalle nopeasti. Olitpa sitten lukinnut itseni ulos autosta tai ajautunut ojaan, meidän apuumme voit luottaa. Hinaus- ja tiepalvelu on vain puhelinsoiton päässä! Lopeta siis aikailu ja täysin turha murehtiminen alta aikayksikön – ota yhteyttä meihin!