Auton oven avaus ammattilaiselta

Lukitsitko itsesi ulos autosta? Vai tekikö pakkanen kenties tepposet? Älä huolestu, meiltä hoituu auton oven avaus tuossa tuokiossa. Hinaus-Apu Mehtovuori palvelee yli 30 vuoden kokemuksella Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan seudulla. Tarjoamme ovenavauspalvelun lisäksi myös hinausta sekä erilaisia tiepalveluita ojasta vedoista aina käynnistysapuun. Me myös päivystämme vuorokauden ympäri ja olemme aina valmiita toimimaan – vaikka keskellä yötä. Auto-ongelmat ilmestyvät yleensä täysin varoittamatta, mutta me haluamme pitää huolen, ettet joudu värjöttelemään kylmässä tai sateessa pitkiä aikoja.

Auton ovien avaus – älä riko ikkunaa!

Auton ovet saattavat lukkiutua monesta syystä: joskus omasta huolimattomuudesta, joskus kovien pakkaskelien ansioista ja toisinaan taas syynä saattaa olla oma nelijalkainen ystävä. Joskus käy myös niin, etteivät vara-avaimet ole niin helposti saatavilla kuin toivoisi. Silloin on parasta soittaa apuun luotettava ammattilainen, jolta auton ovien avaus sujuu helposti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Hinaus-Apu Mehtovuori on toiminut alalla yli kolme vuosikymmentä ja sinä aikana ehtinyt hankkia kokemusta monenlaisista tilanteista ja tapauksista. Asiantuntijalta auton ovien avaus käykin helposti! Itse ei kannata myöskään lähteä rikkomaan ikkunaa, koska uuden hankkiminen voi tulla hyvin kalliiksi. Tilaa sen sijaan paikalle asiantuntija, joka hoitaa homman puolestasi!

Jyväskylän tiepalvelu

Olisiko auton oven avaus juuri nyt paikallaan? Vai kaipaatko sittenkin hinausta, polttoainetta tai kenties ojasta vetoa? Hinaus-Apu Mehtovuori on luotettava ja kokenut Äänekosken, Laukaan ja Jyväskylän tiepalvelu, joka ei jätä sinua pulaan. Toiminta-alueemme kattaa mm. Toivakan ja Joutsan. Päivystämme 24 vuorokaudessa ja saavumme paikalle nopeasti. Olitpa sitten lukinnut itseni ulos autosta tai ajautunut ojaan, meidän apuun voit luottaa. Hinaus- ja tiepalvelu on vain puhelinsoiton päässä! Lopeta siis aikailu ja murehtiminen – ota yhteyttä meihin!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Hinaus-Apu Mehtovuori Oy
Mestarintie 13
41310
LEPPÄVESI
info@hinausapumehtovuori.fi
www.hinausapumehtovuori.fi

Auton oven avaus Jyväskylä | Soita ammattilainen avuksi, kun auton ovien avaus on tarpeen!