Auton käynnistysapu Jyväskylässä, Äänekoskella ja Laukaassa

Auto kuin auto saattaa joskus olla käynnistysavun tarpeessa. Kylmyys ja kovat pakkaslukemat voivat koitua kohtaloksi, valot unohtua päälle kauppareissun ajaksi tai akku loppua jostakin muusta syystä. Olipa syy mikä tahansa, me autamme käynnistämään auton tiedolla ja taidolla. Hinaus-Apu Mehtovuori on kokenut yritys, jolta hoituu niin hinaus kuin auton käynnistys ammattitaidolla ja 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelemme käynnistysavun tarpeessa olevia Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan läheisyydessä.

Apukäynnistys kannattaa jättää ammattilaiselle

Ystävällisen kanssa-autoilijan kaapeleilla antama apukäynnistys voi koitua haitaksi, sillä väärin tehtynä se saattaa aiheuttaa jopa monen tuhannen euron vahingot. Nykyaikaisen auton elektroniikkajärjestelmä on varsin herkkä ja puutteellisilla tiedoilla tehty apukäynnistys saattaa helposti ylikuormittaa sen kohtalokkaasti. Jännitepiikki voi rikkoa ajoneuvon kalliita elektronisia ohjainlaitteita, kuten esimerkiksi energianhallinnan ohjausyksikön. Vahinkojen välttämiseksi auton käynnistys onkin parempi jättää ammattilaisen vastuulle, näin vältytään ikäviltä ongelmatilanteilta. Hinaus-Apu Mehtovuoren kanssa vahinkotilanteita ei synny, sillä kokenut yritys palvelee vuosikymmenien kokemuksella!

Apuvirran anto lähellä

Hyytyikö auto pakkasessa vai loppuiko akku kenties jostakin muusta syystä? Apuvirran anto on onneksi vain puhelinsoiton päässä! Hinaus-Apu Mehtovuori päivystää vuorokauden ympäri aivan 4-tien läheisyydessä. Hyytyipä autosi Toivakkaan, Jyväskylään tai Joutsaan, ei kannata huolestua, sillä meiltä saat käynnistysapua vuosien kokemuksella. Me pidämme huolen, että apuvirran anto hoituu niin kuin pitääkin, eikä sinun tarvitse pähkäillä, mikä kaapeli kuuluu kiinnittää ensimmäisenä ja saiko se moottori olla koko ajan käynnissä vai ei.

Käynnistyspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella

Satutko olemaan siinä tilanteessa, että käynnistyspalvelut tai muut tiepalvelut kelpaisivat nopealla aikataululla jossakin Jyväskylän, Äänekosken tai Laukaan alueella? Hinaus-Apu Mehtovuorelta saat apua, kun auto hyytyy tienvarteen. Me tarjoamme monenlaisia tiepalveluita: ojasta vetoa, hinausta sekä oven avausta - tietenkin vuorokauden ympäri, sillä ongelmat eivät aina ilmesty keskellä kirkasta päivää. Ota siis puhelin käteen ja soita meille!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

Hinaus-Apu Mehtovuori Oy
Mestarintie 13
41310
LEPPÄVESI
info@hinausapumehtovuori.fi
www.hinausapumehtovuori.fi