Auton käynnistyspalvelut Keski-Suomessa

Auton käynnistys Jyväskylässä, Äänekoskella ja Laukaassa

Tilaa käynnistyspalvelu 24/7

Hinaus-Apu Mehtovuori on kokenut yritys, jolta hoituu niin hinaus kuin auton käynnistys ammattitaidolla ja 24 tuntia vuorokaudessa. Me päivystämme silloinkin, kun muut nukkuvat. Palvelemme käynnistysavun tarpeessa olevia Jyväskylän, Äänekosken ja Laukaan läheisyydessä.

Apukäynnistys mahdollistaa matkasi jatkumisen

Auto kuin auto saattaa joskus olla käynnistysavun tarpeessa. Kylmyys ja kovat pakkaslukemat voivat koitua kohtaloksi, valot unohtua päälle kauppareissun ajaksi tai akku loppua jostakin muusta syystä. Olipa syy mikä tahansa, me autamme käynnistämään auton tiedolla ja taidolla. 


Ammattitaitoinen ja aina ystävällinen henkilökuntamme tarjoavat apua auton käynnistykseen ja apuvirran antoon 24 tuntia vuorokaudessa Jyväskylässä, Laukaassa ja muualla Keski-Suomessa. Älä jää tien päälle, vaan ota yhteyttä!

Meiltä myös auton oven avaus

Apukäynnistys kannattaa jättää ammattilaiselle

Ystävällisen kanssa-autoilijan kaapeleilla antama apukäynnistys voi koitua haitaksi, sillä väärin tehtynä se saattaa aiheuttaa jopa monen tuhannen euron vahingot. 


Nykyaikaisen auton elektroniikkajärjestelmä on varsin herkkä ja puutteellisilla tiedoilla tehty apukäynnistys saattaa helposti ylikuormittaa sen kohtalokkaasti. Jännitepiikki voi rikkoa ajoneuvon kalliita elektronisia ohjainlaitteita, kuten energianhallinnan ohjausyksikön. 


Vahinkojen välttämiseksi auton käynnistys onkin parempi jättää ammattilaisen vastuulle. Siten vältytään ikäviltä ongelmatilanteilta. Hinaus-Apu Mehtovuoren kanssa vahinkotilanteita ei synny, sillä kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee aina asiantuntevasti ja kokenein ottein.

Apuvirran anto lähellä

Hyytyikö auto pakkasessa vai loppuiko akku kenties jostakin muusta syystä? Apuvirran anto on onneksi vain yhden puhelinsoiton päässä! Hinaus-Apu Mehtovuori päivystää myös apuvirtakysymyksissä vuorokauden ympäri aivan 4-tien läheisyydessä. 


Hyytyipä autosi Toivakkaan, Jyväskylään tai Joutsaan, ei kannata huolestua, sillä meiltä saat käynnistysapua vuosien kokemuksella. Me pidämme huolen, että apuvirran anto hoituu niin kuin pitääkin, eikä sinun tarvitse pähkäillä, mikä kaapeli kuuluu kiinnittää ensimmäisenä ja saiko se moottori olla koko ajan käynnissä vai ei.

Auton käynnistyspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella

Satutko olemaan siinä tilanteessa, että käynnistyspalvelut tai muut tiepalvelut olisivat paikallaan nopealla aikataululla jossakin Jyväskylän, Äänekosken tai Laukaan alueella? Hinaus-Apu Mehtovuorelta saat apua, kun auto hyytyy tienvarteen. Me tarjoamme monenlaisia tiepalveluita: ojasta vetoa, hinausta sekä oven avausta – tietenkin vuorokauden ympäri, sillä ongelmat eivät aina ilmesty keskellä kirkasta päivää.

Näppäile numeromme ja soita meille!